Loading...

 • ESTUDI

  PROJECTES INTEGRALS D’INTERIORISME
  Assessorem, projectem i gestionem tots els processos creatius i constructius fins a l’entrega final del producte. Treballem amb materials, mobiliari i industrials de confiança mantenint sempre una transparència contractual econòmica amb el nostre client.


  MULTIDISCIPLINARS
  “Disseny d’interiors, disseny gràfic i corporatiu, disseny de mobiliari I il•luminació, aparadorisme, estilisme d’ambients i paisatgisme són algunes de les disciplines que treballem amb l’objectiu de fer el projecte irrepetible, personalitzat i GLOBAL.


  EL NOSTRE OBJECTIU
  El nostre objectiu principal és fer realitat el que el client anhela i per això és bàsic I fonamental per nosaltres escoltar la seva opinió i seguir conjuntament l’estratègia marcada per arribar al súmmum del que nosaltres li podem oferir.


  TANT PER A PARTICULARS COM PER A EMPRESES
  La nostra trajectòria professional ha estat i segueix essent molt diversa o eclèctica pel que fa al sector o àmbit d’especialització: hotels, embarcacions, restaurants, locals comercials, habitatges, empreses, petites reformes, així dons podem dir que no ens volem encasellar en un sector o altre.

  Sigui gran o petita, allà on hi hagi una il•lusió, allà serem presents per a fer-la realitat